SUBARU CROSSTREK

e-BOXER

2.0L Bensin e-BOXER motor + Elmotor

Fyrhjusdrift

Subarus karaktäristiska styrka: den permanenta fyrhjulsdriften

11.6" Skärm

Apple CarPlay™ och Android Auto™

XFuel

Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 

Den största lyxen är att komma tryggt hem. Utifrån denna tanke konstrueras alla Subaru från

grunden med målsättningen att tillverka världens säkraste bilar. En filosofi som omfattar alla som färdas i bilen och alla utanför den. Människa som djur.

Interiör

11.6" skärm med Apple CarPlay™ och Android Auto™

Genomtänkt. utanpå och inuti.

Stora glasytor och smala stolpar ger Crosstrek klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

Plats för din passion

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker. Därför är det enkelt att anpassa din Crosstrek och skapa plats för allt och alla du gillar.

Färger och exteriör

Här är ett urval av de färger som finns tillgängliga för Crosstrek

Världsledande förarassistans

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Fokus på funktion

Crosstrek bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

Alltid fyrhjulsdrift

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.