INFORMATION ANGÅENDE HANTERING AV CORONAVIRUSET COVID-19

Vi har öppet som vanligt

Vi på Subaru Göteborg/Mölnlycke Bil har öppet vår verksamhet som vanligt, och säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och kollegor. Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället. Har du ytterligare frågor kan du alltid ringa till oss vi finns här för dig, precis som vanligt.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten

Utöver en rad aktiviteter för att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska provköra eller hämta en bil kan vi mötas utanför Subaru Göteborg, om du inte önskar gå in i bilhallen. vår anläggning erbjuder också hemleverans av bilar i närområdet. Ring oss först och avtala tid så löser vi det. Samma om du ska lämna eller hämta bil vid verkstadsbesök. Våra säljare har också ökat sin tillgänglighet via telefon samt FaceTime och kan diskutera affärer på distans. Ring till oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Detta gör vi i våra bilhallar

Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att alla handtag, kaffemaskiner torkas av flera gånger per dag och vi använder desinfekterande medel vid städning. Vår bilhall är stor och välventilerad vilket minimerar risken för trängsel.

Så här hanterar vi din bil som är inne på service

För att skydda din bil när den är på service hos oss använder vi alltid desinfektionsmedel på nyckeln som lämnas och hämtas i en separat korg. Vi torkar alltid av ratt, växelspak samt åtgärdade ytor med desinfektionsmedel. Vissa fordon kräver start med alkolås och förutsätter att man blåser i utrustningen. I vissa fall kan kunden själv “blåsa igång” bilen, men vid de arbeten som kräver teknikerns hjälp använder vi engångsmunstycken. Vi erbjuder också lånebil så att behovet av kollektivtrafik minskar.

Vår personal

Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Vi hälsar inte heller på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Företaget har en tillsatt arbetsgrupp som följer utvecklingen i samhället och rådande rekommendationer från myndigheter i syfte att informera och anpassa vår verksamhet fortlöpande.

Har du några frågor kan du höra av dig till oss via info@subarugoteborg.se eller ringa till oss på 031-880525

Med vänliga hälsningar

Subaru Göteborg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *