KAMPANJ PÅ SUBARU XV e-BOXER!

I en SUBARU XV får du allt du behöver, i ett kompakt format!

I Subaru XV hittar du allt det som gör en Subaru till en Subaru. Fyrhjulsdrift, markfrigång, rymlig inuti, tåligt utanpå och säkerhet i världsklass. Modellen är byggd på Subarus nya plattform och har förtjänat titeln säkraste bilen, i sin klass i Euro NCAP.

Just nu privatleasingkampanj på Subaru XV, Från 3995:-/mån

Boka provkörning eller varför inte räkna på en privatleasing:

PRIVATLEASINGPROVKÖR

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Subaru XV erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt. Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för Subaru XV med E85-paket blir 1.119 kr per år.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

ALLTID FYRHJULSDRIFT
   

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.

FOKUS PÅ FUNKTION
   

Subaru XV bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

El-assisterad boxermotor på Subaru-vis

Självklart går det att köra kortare sträckor på enbart el, men det var aldrig det egentliga syftet. Målet var helt enkelt att göra en redan bra bil ännu bättre. Vi valde att leverera fördelarna med elektrifiering där de behövs som mest – utan att kompromissa.

Du slipper krångla med sladdar och leta vägguttag. e-Boxer är självladdande och batterierna får ny kraft medan du kör.

Läs mer om e-boxer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *