ORA

Från 3995 kr/mån

Batterikapacitet

48 eller 63 Kwh

Eletrisk räckvidd

310 eller 420 km

Laddtid 20-80%

38 eller 46 min

300 pro
48 Kwh
310 km WLTP Räckvidd

 

400 pro+
63 Kwh
420 km WLTP Räckvidd

 

Interiör

10.25" skärm med Apple CarPlay™ och Android Auto™

ORA är en smart bil som är välutrustad redan i sitt grundutförande. Men vill du, kan du sätta din egen personliga prägel genom ett brett urval av färger och utrustning. Vi har ORA hemma för omgående leverans. Välkommen till vår värld!

Färger och exteriör

Här är ett urval av de färger som finns tillgängliga för Ora

RETRO-FUTURISTIC DESIGN

Vill du sticka ut från mängden? ORA har täckt dig med sin retrofuturistiska design både in- och utvändigt. Med 18-tums aluminiumfälgar, LED-strålkastare, integrerad bakljusramp och lyxig premiuminteriör kommer ORA garanterat att göra ett intryck vart du än går.

FEMSTJÄRNIG SÄKERHET

ORA blev nyligen utsedd till Euro NCAP:s bästa bil i klassen för små familjebilar och erhöll 5 stjärnor i dess rigorösa säkerhetstester. Fullproppad med teknik för förarassistans som 360-graders kameror, smart farthållare, nödbromsning och döda vinkeln-varning är det inte konstigt att den är så högt rankad i sin klass.

EN UPPKOPPLAD UPPLEVELSE

ORA är så mycket mer än bara en bil, det är din portal till en värld av förbindelser och upplevelser. Med röstassistenten ”Hello ORA”, trådlös laddning av telefonen – din nya bilkompis är redo för vilket äventyr som helst.

ORA bilar i lager