Välkomna att provköra nya Subaru Solterra!

Europa-premiär för
nya Subaru Solterra!

 

Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el.

Det första exemplaret av Subarus eldrivna och praktiska familjebil har landstigit i Europa! En suv rustad för att se till att du och alla du bryr dig om alltid ska komma tryggt hem.

Det är egenskaper som generationer av Subaru-ägare har kommit att förvänta sig och sätta stort värde på. För första gången erbjuds det i en Subaru som drivs helt med el: helt nya Solterra som lanseras mot mitten av 2022.

Namnet Solterra är en sammanslagning av de latinska orden Sol och Terra. Översatt till svenska är det orden för solen och moder jord.

Det representerar en målsättning att bevara Subarus traditionella värden för framtiden. Att erbjuda möjligheten att komma nära naturen med en batteridriven bil som har förmågan att ta sig långt bortom vägens slut och hela vägen hem. Samma egenskaper som är utmärkande för våra övriga modeller: Subaru XV, Forester och nya Outback. Solterra är en helt ny bil som är allt du har lärt dig att förvänta av en Subaru med en enda skillnad. Den är eldriven.

 

Kontakta oss för mer information 

031-880525 eller 

info@subarugoteborg.se 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *